Pe muzica curții din China antică
论文作者:同为论文网 论文来源:www.lunwenei.com 发布时间:2018年01月16日

Muzica de sex feminin este chinezii antice care interpretează artiștii profesioniști în cântări și dansuri. Există multe forme diferite ale titlului său, cum ar fi advocacy, advocacy, prostituate, prostituate și așa mai departe. În cărțile de istorie înregistrate în broșură, concubina, prostituatele, cântatul, dansul, frumusețea aparțin, de asemenea, conceptului de muzică feminină.

În categoria muzicii feminine, conotația muzicii feminine, a advocacyi și a muzicii feminine a definiției este aproximativ aceeași, în vremurile antice a apărut "susținerea, susținerea muzicii talentați a femeilor". Motivul pentru care muzica de sex feminin pledează pentru complimentul reciproc este că au atât statut de aceeași clasă, cât și aceeași funcție. "Advocate" în "Explain Word" este: "Muzică de asemenea." Oameni Ming "Orthographic" pus cuvântul "Juan" este echivalentul "avocat". Cuvântul vizibil are o relație între trecere. "Excelentul" din "text" este, de asemenea, interpretat ca "avocat", "wan" care este "advocacy". Prin urmare, atât promovarea excelenței, cât și muzica feminină sunt în categoria "muzicii" și posedă împreună calitățile de a fi distrați și distrați.

Prin urmare, din punct de vedere social, muzica feminină este dans pasiv și negativ, din punct de vedere al dansului, ea este activă și pozitivă, ceea ce reflectă caracteristicile contradictorii ale muzicii feminine în sine: Legat de realitate, dar și de idealul satisfăcut, nu numai că acceptă pasiv ideologia, dar și ia inițiativa de a transmite mersul timpurilor, nu numai sub controlul altora, ci și în propria lor empatie. Dansatorii implicați în muzica și dansul feminin sunt atât practicanți, cât și creatori de artă muzicală și dans, care practică prin mâini, picioare, ochi și emoții și caută să creeze la ambele capete.

 


相关推荐
联系我们

代写咨询
 362716231

发表咨询
 958663267


咨询电话

18030199209

查稿电话

18060958908


扫码加微信

1495607219137675.png


支付宝交易

ali.jpg