A la música del tribunal de la Xina antiga
论文作者:同为论文网 论文来源:www.lunwenei.com 发布时间:2018年01月16日

La música femenina és l'antiga xinesa que interpreta a la cort cantant i ballant artistes professionals. Hi ha moltes formes diferents del seu títol, com l'advocacia, l'advocació dels doctors, les prostitutes, les prostitutes, etc. En els llibres d'història registrats en el fulletó, concubines, prostitutes, cantants, noies de ball, bellesa, també pertanyen al concepte de música femenina.

En la categoria de música femenina, la difusió i la connotació de la música femenina de la definició són aproximadament iguals, ha sorgit en els temps antics "defensar, defensar la dona de la dona talentosa". La raó per la qual la música femenina propugna el compliment uns amb els altres és que tenen tant l'estat de la mateixa classe com la mateixa funció. "Advocate" a "Expliqui Word" és: "Música també". La gent de Ming "Orthographic" va posar la paraula "Juan" equival a "defensar". La paraula visible té una relació entre el passi. El "excel·lent" en el "text" també s'interpreta com "advocat", "wan" és a dir "defensa". Per tant, tots dos defensen l'excel·lència i la música femenina en la categoria de "música" i posseeixen conjuntament les qualitats d'entretenir-se i divertir-se.

Per tant, des del punt de vista social, la música femenina és la dansa passiva i passiva, des del punt de vista de la dansa, actiu i positiu, que reflecteix les característiques contradictòries de la pròpia música femenina: Vinculats per la realitat, però també ideal satisfets, no només accepten passivament la ideologia, sinó que també prenen la iniciativa de transmetre el corrent principal dels temps, no només controlats per altres, sinó també per la seva pròpia empatia. Els ballarins dedicats a la música i la dansa femenina són practicants i creadors de la música i l'art de ball. Practiquen a través de les mans, els peus, els ulls i les emocions i busquen crear ambdós extrems.


相关推荐
联系我们

代写咨询
 362716231

发表咨询
 958663267


咨询电话

18030199209

查稿电话

18060958908


扫码加微信

1495607219137675.png


支付宝交易

ali.jpg