Vladna javna dela. Revizijske raziskave
论文作者:同为论文网 论文来源:www.lunwenei.com 发布时间:2018年02月01日

Z gospodarskega razvoja, poudarek javnih naložb obrnil na javna dela, učinkovito spodbujanje gospodarske rasti, vendar je vlada investicije v javna dela tudi izpostavljeno nekaj težav ni mogoče prezreti: nezadovoljivo investicijsko učinkovitost, izgubo, resno odpadkov; nizka Raven ponovite gradnjo in tako naprej.

Revizijska komisija se soočajo s temi okoliščinami, navedla "aktivno opravlja revizije uspešnosti, spodbujati izboljšanje finančnega upravljanja in učinkovitosti kapitala v uporabi" revizijskih institucij ne zahteva samo uporabo sredstev za projekte v "2003 do 2007 Revizija razvojni načrt" v Od nezakonite, neskladnosti revizije, pa tudi učinkovitosti uporabe sredstev, učinkovitosti revizije, revizije uspešnosti kot pomembne naloge sedanjega revizijskega dela.

Zato, kako okrepiti revizijo izvajanja javnih javnih del, je postalo pomembno vprašanje, s katerim se srečujemo z našimi vladnimi revizijami.

Iz teh razlogov se je razpravljalo ta članek z vidika gradnje teoretični okvir revizije vlada uspešnosti javnih del, ki se začnejo na naslednja vprašanja: 1. Sprejetje vladnih javnih del, koncept revizije uspešnosti analize, vodi revizijo vladne uspešnosti opredelitve javnih del; 2. obravnava cilje revizije vlada uspešnosti javnih del, vsebine, revizijskih postopkov, revizijske tehnologije in Shenzhen mesto kanalizacijski projekt čistilne naprave, kot na primer, javni vlade deluje študij revizije uspešnosti primerov; 3. osredotoča na vladnih javnih del Sistem ocenjevanja uspešnosti in smelo predložiti naš sistem ocenjevanja uspešnosti javne uprave je sestavljen iz dveh delov: ocenjevalnih meril in kazalnikov vrednotenja. Razkriti težave pri izvajanju revizije uspešnosti javnih javnih del v naši državi in na tej podlagi predlagati ustrezne protiukrepe.


相关推荐
联系我们

代写咨询
 362716231

发表咨询
 958663267


咨询电话

18030199209

查稿电话

18060958908


扫码加微信

1495607219137675.png


支付宝交易

ali.jpg