A nemzetközi fogyasztói jogok napja hamarosan megkezdődik
论文作者:同为论文网 论文来源:www.lunwenei.com 发布时间:2018年03月13日

A nemzetközi fogyasztói jogok napja hamarosan megkezdődik

A jelentések szerint a világ második legnagyobb szerves szilikon termékeket gyártó Momentive Performance Materials Egyesült Államok március 15. szilikon termék ára 20% -kal. Úgy tűnik, hogy számos szilikon gumi gyártó bejelentette 24-március 11-13 Nemzeti Alumínium nyílászáró Új termék Exposition emelkedik mintegy 10-15%. Szerint a Wikipedia, március 7.-től társaság kezdett, hogy megakadályozza egyetlen bejelentett jelenség, a feltörekvő, vállalati egysoros tele van, szűk kínálat hangulat változatlan. A szilikon ára jelenleg 32 000 jüan / tonna, ami 52,8% -kal haladja meg az előző év azonos időszakát, és évek óta új csúcsot ér el.

Megjegyzés: Silicon Symbol Technologies az egyetlen sor szilikon gumi nyers üvegházhatást okozó növények, a kutatás és fejlesztés, valamint speciális ragasztóval generációs berendezések gyártói egy vállalkozás. A Xingfa Csoport szilikon termelési kapacitása 180.000 tonna, ami a nagy üzleti klíma előnyeit élvezi.

6., Élelmiszer-biztonság | március 15. A Nemzetközi Fogyasztói Jogok Napja közeledik, az élelmiszerbiztonsági kérdések várhatóan ismét aggodalmat fognak okozni. Administration az állam Food and Drug Administration hivatalos honlapján azt mutatja, bárhol is aktívan támogatja a legújabb élelmiszer-és gyógyszer biztonsági kampányok: 2018, Sichuan erősíti a vidéki élelmiszer-és gyógyszer biztonsági szabályozás, továbbra is támogatja a tartományi élelmiszer-biztonsági bemutatót megyében létrehozni munka Tianjin is gyorsítani az élelmiszerbiztonság megteremtése demonstrációs város

Megjegyzések: Az élelmiszerbiztonság érdekében élelmiszer-nyomonkövetési rendszert kell létrehozni. Annak megállapítására, élelmiszer nyomon követési rendszer, végrehajtja az élelmiszerek nyomon követhetősége a gazdaságtól az asztalig az egész folyamatot, támogatása nélkül az információs technológia. Az ország élelmiszer-biztonságra való fokozatos javításával az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos befektetések várhatóan tovább fognak növekedni. Jegyzett társaságok, részt vesz a fejlesztési információs rendszerek fejlesztése és információs szolgáltatások terén a teljes nyomon követhetőségét az élelmiszer-biztonság, az archívumok ipar, politikai és jogi iparágak Arima Arima Kim Shin szoftver leányvállalata foglalkozik az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos vállalkozásokat.

相关推荐
联系我们

代写咨询
 362716231

发表咨询
 958663267


咨询电话

18030199209

查稿电话

18060958908


扫码加微信

1495607219137675.png


支付宝交易

ali.jpg