Iluminismul educației sportive din Montaigne se îndreaptă spre sporturile școlare
论文作者:同为论文网 论文来源:www.lunwenei.com 发布时间:2018年06月08日


1 Gândul educațional al lui Montaigne

Cu privire la educație, Montaigne a subliniat în mod clar că scopul educației este de a cultiva "domnilor" mai degrabă decât de a produce "învățătură". Nu doar să se concentreze asupra minții umplut de cunoaștere, judecata nu este preocupat de cultura și caracterul [n}, nu lasa doar amintiri pline de învățare, înțelegere și permite conștiința goală. n) Filozofia educațională a lui Montaigne este de a cultiva oamenii care aplică ceea ce au învățat mai degrabă decât de "cunoaștere" inutilă. Am învățat să nu facă o viață, nu pentru comunicarea cu lumea exterioară, mai important, propriile lor cerințe, inima plină, pentru a îmbunătăți formarea, dezvoltarea într-o persoană capabilă, nu un om învățat.

Montaigne acordă o importanță deosebită rolului profesorilor. Succesul sau eșecul educației copiilor depinde în întregime de alegerea cadrelor didactice.

Profesorii trebuie să înțeleagă în primul rând studenților astfel încât studenții în fața trap, pentru a determina viteza sa, și apoi să decidă cum să dețină autoritatea de reglementare pentru a se adapta la puterea elevilor, care este un mod bun.În al doilea rând, ar trebui să fie individualizat ca profesor pe baza de înțelegere a studenților cu privire, dacă uniformă Predarea este dificil de cultivat talentul. Deci, el a criticat această abordare, indiferent de calificările și performanța diferitelor studentului, toate cu un manual unificat pentru a preda regulile, astfel încât într-un grup mare de copii se pot cultiva doar douăzeci și trei de care au atins, este insuficientă surprinzător.

2 Ideile educației sportive ale lui Montaigne

un accent special Montaigne privind rolul sportului în educație, educație persii menționate în Xenophon, noi le găsim hrăni morală a copiilor la fel ca alte persoane pentru a cultiva literatura pentru copii, Platon a spus fiul lor cel mare este moștenitorul tronului astfel de învățământ. Viața prințului Edward nu a fost dată femeilor, ci eunucilor care au fost respectați de rege. Eunucul era responsabil pentru exerciții. A avut un culturist și la învățat să călătorească și să vâneze la vârsta de șapte ani. Copiii ar trebui să fie cultivați într-o persoană armonioasă și sănătoasă, adică corp și minte.


相关推荐
联系我们

代写咨询
 362716231

发表咨询
 958663267


咨询电话

18030199209

查稿电话

18060958908


扫码加微信

1495607219137675.png


支付宝交易

ali.jpg