Offentlige Offentlige Værker Performance Audit Research
论文作者:同为论文网 论文来源:www.lunwenei.com 发布时间:2018年01月29日

Med den økonomiske udvikling, vendte fokus for offentlige investeringer til offentlige arbejder, effektivt øge den økonomiske vækst, men regeringen investering i offentlige arbejder også udsat ikke kan ignoreres nogle problemer: utilfredsstillende investeringsafkast, tab, alvorlige affald; lav Niveau gentag konstruktion og så videre.

Stillet over for disse forhold, Audit Commission fremsatte "aktivt udføre forvaltningsrevision, fremme forbedring af den økonomiske forvaltning og kapital effektivitet i brugen af" revisionsinstitutioner kræver ikke blot anvendelse af midler til projekter i "2003-2007 revision udviklingsplan" i er ikke legitimt, manglende overholdelse revision, men også effektiviteten af anvendelsen af midlerne, effekten af revisionen, at forvaltningsrevision som en vigtig opgave for den aktuelle revision.

Derfor, hvordan man styrker revisionen af offentlige myndigheders udførelse af offentlige arbejder er blevet et vigtigt spørgsmål, som vores regeringsrevisioner står overfor.

Af disse årsager blev denne artikel fra perspektivet om at bygge den teoretiske ramme for regeringen forvaltningsrevision af offentlige arbejder, der starter på følgende spørgsmål diskuteret: 1. Vedtagelse af regeringens offentlige arbejder, begrebet forvaltningsrevision analyse, fører til regeringen forvaltningsrevision af definitionen af offentlige arbejder; 2. diskuterer målene for regeringens forvaltningsrevision af offentlige arbejder, indhold, revisionsprocedurer, revision teknologi og Shenzhen by rensningsanlæg projekt som et eksempel, at regeringens offentlige bygge- ydeevne revision casestudier 3. fokuserer på de offentlige offentlige arbejder Performance audit evalueringssystem og dristigt fremsat vores offentlige offentlige arbejde performance revision evalueringssystem bør bestå af to dele: evalueringskriterier og evalueringsindikatorer. 4. afslører problemet med regeringen til at udføre offentlige arbejder forvaltningsrevision vi står over for i vores land, og fremsætter de tilsvarende modforanstaltninger.


相关推荐
联系我们

代写咨询
 362716231

发表咨询
 958663267


咨询电话

18030199209

查稿电话

18060958908


扫码加微信

1495607219137675.png


支付宝交易

ali.jpg